Winners 1.ciklus

Prvi od četiri ciklusa Maximum Snooker Lige 2023 je kao nijedan prije obilovao iznenađenjima, novim pobjednicima i uzbudljivim razvojem u svakoj od tri (3) Lige, a trend koji smo najavili i očekivali, obilježio je start i početni ciklus  ovogodišnjeg najvažnijeg natjecanje našeg kluba.

Najveće iznenađenje je svakako priredio naš dugogodišnji član i prijatelj  Hrvoje Bosnar – “HB-nježni pogled” kojem na početku ciklusa nitko, čak ni  on sam nije  davao nikakve šanse za naslov, naprotiv, cilj mu je bio samo ostati u izuzetno jakoj 1.Ligi pogotovo jer je “ušao” o onaj biljaristima poznati “mode” kad nekoliko mjeseci jednostavno iz neobjašnjivih razloga igrate slabo do očajno. Iako se većina članova ne sjeća da li je ikad (u ovom desetljeću sigurno ne) promašio crnu kuglu sa spota (jedino je sigurno da je HB izuzetno čvrst, vrlo precizan i mentalno snažan igrač) upravo nevjerojatno zvuči činjenica da je do naslova došao pobijedivši skoro sve trenutno najbolje igrače kluba! Bravo HB!!

U ovom ciklusu postalo je evidentno i kristalno jasno da na scenu dolaze novi, izrazito talentirani i dobri igrači , a veterani koji su do sada (izuzimamo famoznog, vrlo mladog Davida Lustiga koji je posebno lijepa priča i koji je “kvario i kvari “veteranima zadovoljstvo) manje više dominirali, polako ali sigurno posustaju i postaju što zbog zdravlja, što zbog kondicije ili nečeg drugog, kandidati za drugu ili čak i treću Ligu….
U samo godinu dana u klubu su stasali i postali  više nego sjajni igrači (čak četvorica su već u 1.Ligi) vrlo mladi članovi između 14 -23 godina starosti i to je doista naše pravo bogatstvo i ponos te možda i glavna svrha postajanja kluba.

Nećemo ovaj put posebno nikog izdvajati, ali ti mladići (neki još djeca) su snooker čudo pa ćemo ih ipak barem imenom spomenuti bez određenog pozicioniranja ili rangiranja, onako kako se moderno kaže “random” :

Jan Biškup (14g.- najmlađi u 1.Ligi ikada) Antun Pukanić, Luka Stojković, Luka Išlić, David Lustig ,Ivan Levar, Darko Majetić,Vito Ferina,Karlo Jelovečki itd,itd…..Nema zime za BSK Maximum!


Luka,
najbolji HR snooker sudac Dario i Puki

Upravo je 2.Liga pokazala koji brutalni talenti i snooker igrači su već danas naš Puki i Stojko koji su odigrali prekrasno finale i obojica se kvalificirala u 1.Ligu gdje će biti itekako teška prepreka i za najbolje igrače…nema sumnje u to!


                                         Luka Išlić

U 3.Ligi je bilo itekako burno i zanimljivo , ali i ovdje je U-19 igrač Luka Išlić – Išla, iako doista tek početnik pokazao vrlo zrelu, jako dobru igru i osvojio Ligu pobijedivši iznenađujuće dobrog Ivančića koji iz meča u meč postaje sve bolji i bolji.

Doista bi tekst bio previše opširan kada bi išli detaljnije u opise i analize svih događanja i pojava pa ukratko izdvajamo :

– Sudjeluje maksimalan moguć broj natjecatelja 50 (tri (3) lige sa 16 igrača i dvojica rezervnih)
– Kreira se i vodi posebna ranglista (neovisna o službenoj) MSL-a 2023
– Najboljih osam (8) plus dvojica Lucky Losera  na kraju Lige dobivaju između ostalih i financijske nagrade
– 2.ciklus počinje odmah , bez stanke dakle 5.5. 2023 na novim čojama kako bi se okončao prije ljetnih odmora, to jest do 1.07.2023g.
– svi mečevi se prenose live preko našeg BSK MAXIMUM Youtube kanala.

Sve ostale brojne informacije, vizualizacije, rangliste svih vrsta, fotke, najave itd…svi naši članovi i natjecatelji dobivaju vrlo ažurno na dnevnoj bazi u našoj “Whatsapp” grupi.

Rezultati svih naših natjecanja nalaze se na linku : https://cuescore.com/billiardcentermaximum

Veliko hvala svim natjecateljima i članovima na ponovo izvanrednoj Ligi i sudjelovanju, sportskom i prijateljskom druženju i relaksaciji  te  ovim teškim vremenima kad postaje sve izvjesnije da cijelom svijetu prijeti Armageddon i(li) Apokalipsa, nastavljamo beskompromisno dalje bez obzira na sve, uživati u našem sportu, klubu i onom što nam pružaju.

Vaš Max-Team