POOL MASTER -Parovi 1 (2)

U svijetu sporta uobičajeno je da se svake godine odigra pozivni, prestižni turnir najboljih igrača te je i naš klub organizirao popularni MAXIMUM POOL MASTERS 2023 turnir na kojem su nastupili isključivo najbolji (16) igrači na završnoj službenoj rang-listi (ukupno 98 natjecatelja na listi) na dan 31.12.2022. g. Ovaj turnir se ne boduje za ranglistu, ali su u pravilu nagrade na takvom turniru osjetno više i veće nego na ostalim natjecanjima.

Masters 2023 je više nego zasluženo osvojio jedan od najboljih igrača Antonijo Bezmalinović koji je igrao doista filigranski i ekstremno precizno, na vrlo visokom nivou u svim mečevima i osim u meču protiv Željka Križeka, kada je imao pad koncentracije u 1/8 finala i s(p)retno dobio pucanjem penala u decideru, nikad nije bio u realnoj  “opasnosti” da izgubi bilo koji meč.
Više nego ugodno je iznenadio Darko Vranjanin, pravi borac i iskusan pool igrač koji je odigrao neviđeno fokusiran i koncentriran turnir s bezbroj fenomenalnih poteza i udaraca, taktički sjajan, te je na radost svih nas osvojio 2. mjesto.
David Lustig i Hrvoje Bosnar, službeno, a i u zbilji, najbolji igrači kluba su na ovom turniru odlučili finale zamijeniti mečom za 3. mjesto zbog čega nitko nije protestirao.:-) Promjene su najčešće dobra stvar…

Ovim doista lijepim turnirom zaključili smo u cijelosti  vrlo uspješnu 2022 – POOL godinu i nakon što je već održan 1. ciklus PRVENSTVA MAXIMUMA 2023 (u 4. Lige) odmah početkom travnja u disciplini “osmica” nastavljamo s ciklusom br. 2 za koji ne sumnjamo da će biti jednako uspješan kao i svih deset kroz minulo vrijeme. Mogu se prijaviti i gosti našeg kluba te svi zainteresirani, neovisno da li su članovi nekog kluba ili ne.

Veliko hvala svim natjecateljima i našim članovima koji su se kao i uvijek svi odazvali iako su neki imali velike poteškoće s usklađivanjem termina i svojih poslovnih te obiteljskih obveza. THNX!
Lojalnost i nesebičnost te empatija za druge se na dugi rok uvijek itekako isplate na i u svim poljima.

Turnir je izvanredno vodio naš član Milivoj Hudina, popularni EL GRANDE i ovom prigodom mu još jednom u ime svih članova i gostiju našeg kluba iskreno zahvaljujemo.

Vaš
Max-Team