BILLIARD CENTER MAXIMUM

MAX SPECIAL - POOL ŠKOLA

TEMA:     UVODNE INFORMACIJE      | Autor: Darko Hojan

NAPREDAK U BILJARU UZ ASISTENCIJU TRENERA

Nema dvojbe da je biljar jedan o najpopularnijih sportova na svijetu i milijuni rekreativaca kao i sportaša uživaju u toj krasnoj igri ,to jest sportu.
U ljudskom naturelu je ugrađen “čip”ili osobina da se natječemo i uspoređujemo s drugima iz naše vrste i želimo postati iz dana u dan bolji u onome što radimo i vježbamo. Oni koji to nemaju,mogućnost uspješnosti im je znatno smanjena, zapravo ne postoji.
Dok god nadmetanje s drugima ne prijeđe granice ljudske etike i morala (olimpijska načela) u svojoj suštini, ono je izuzetno koristan oblik našeg psihičkog i duhovnog razvoja. Čak i u čistoj rekreaciji i opuštanju želimo da budemo što bolji i uspješniji i prirodno je da težimo većoj umješnosti i boljoj vještini.
Na prvi pogled, igranje pool biljara ne izgleda tako komplicirano i previše teško.No,samo na prvi pogled.Ubrzo shvatimo da bi bili bolji rekreativci a kamoli sportaši-biljaristi,trebamo učiti, vježbati i uložiti puno truda. Uz trenera biljara i savjete, poduke ,demonstracije vrhunskih igrača,daleko brže podižemo razinu svoje vještine što nam naravno predstavlja određeno zadovoljstvo koje može na nas samo pozitivno utjecati.

JOSIP KOMPANOVIĆ -KOMPA

U našem klubu BC Maximum veliko zadovoljstvo nam pruža dogovorena suradnja s najboljim hrvatskim trenerom biljara Josipom Kompanovićem-Kompa koji je nakon svega nekoliko trening sesija s našim članovima oduševio sve,a posebno mlade ljubitelje biljara neovisno o njihovom igračkom umijeću.


Posebno nas raduje da je Kompa prihvatio našu zamolbu da uz ostale autore koje molimo da nam šalju i pošalju svoje priloge pruži i svoj doprinos za  “POOL-ŠKOLU” na našoj web stranici -portalu, gdje ćete od njega  kao i drugih kompetentnih poznavatelja POOl sporta moći puno toga saznati o svim bitnim elementima (na primjer,mentalni aspekt,psihičke pripreme,kako vježbati, odabir opreme i sl.) našeg sporta uz ilustracije, savjete i preporuke.
Naravno, najbolja opcija je direktan rad i kontakt s njim kao trenerom i za to u našem klubu, nema nikakve prepreke.Naprotiv!

TEMA:     OSNOVNE INFORMACIJE     | Autor :

BITNI ELEMENTI BILJARSKOG SPORTA

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

  • There are many variations
  • Lorem Ipsum available
TEMA: Trebing POOLa  |  DATUM: 08.05.2020. | AUTOR: Yx
POOL VJEŽBE- Kategorija 1