DeMa - krivulje

Vrijeme je i za već treće izdanje tradicionalnog De-Ma Max POOL CUP-a, turnira koji se sa posebnim veseljem svake godine očekuje u našem klubu, jer veliku draž ovom turniru daje  format natjecanja u kojem je ždrijeb potpuno „otvoren“  i  u kojem nema nositelja , dakle postoji mogućnost da se već u 1.kolu  suoče najbolji igrači pa s velikim zanimanjem  očekujemo ples kuglica za vrijeme ždrijeba  u izdanju naših dežurnih “coprnjaka i coprnica”, a odabrani format turnira –„single elimination“ ne ostavlja nikome opciju dodatne šanse, to jest  „popravnog“ meča..

Podsjetimo se najboljih s prošlogodišnjeg DE-MA POOL CUPA i fantastične atmosfere tijekom cijelog turnira :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Klikom na  2.De-MA CUP 2021 pogledajte kratki podsjetnik na rezultate drugog po redu, De-Ma CUP-a 2021. g.

ZAVRŠNI VIDEO 2.DE.MA .POOL CUPA 2021 – KRASAN ZAVRŠETAN VRLO USPJEŠNOG TURNIRA.

Kao i uvijek do sada, očekuje se startna lista s jako puno dobrih igrača  koju će predvoditi aktualni br.1 na MAXIMUM ranglisti, osvajač prvog izdanja ovog turnira, David Lustig a ka, „Vihor iz Lukavca“. Njegova trenutna forma i nevjerojatan talent pokazuju da bi trebao još jednom ,to jest ponovno otići do kraja, ali kao što znamo, jedan loš trenutak, manjak koncentracije i fokusa svakoga može izbaciti iz turnira, a najbolje to zna sam Vihor jer mu se upravo to dogodilo u prošlogodišnjem izdanju kada ga ja ‘zaskočio’ Darko Majetić a ka Jegy.
Osim Davida tu su i svi ostali sa samog vrha rangliste koji će vrebati svoju priliku, ponajviše Antonijo Bezmalinović  koji je ispisao povijest Maximuma osvajanjem dvostruke krune u prošlom ciklusu Maximum Liga, prema broju natjecatelja najbrojnijem natjecanju u HR biljaru , uvijek opasni Hrvoje Bosnar, a od Ivana  Levara i dalje očekujemo „eksploziju“, pošto se nalazi u sjajnoj formi a ujedno i brani finale prošlog Cupa  (nije se uspio oduprijeti  „moćnom“ Josipu Kompanoviću).
Tu je svakako i Drvosječa Loza – Antun Lozančić koji je u top formi i trenutno je u 1/2  finalu 1.Max POOL LIGE -8.ciklus, pa Denis Kolar  a ka Kamilica Ultra Forte , mladost Maximuma (neopisivo talentirani Jan Biškup, Vito Ferina, Luka Stojković itd… – svi ispod 18g.), a tko može otpisati 3D (Darko H., Darko G., Darko V. -svi iznad 60g. – kažu zli jezici 🙂 ). Čak je i Marijan Bilić najavio osvajanje naslova (tražio je vodstvo kluba da se dozvoli coaching za vrijeme meča što u njegovom slučaju znači da mu Levar može šaptati koji potez treba odigrati), a Miljenko Črnjak a ka MČ7 je izjavio da je on toliko jak i nadmoćan da nema potrebe trošiti vrijeme, već su ovo zapravo kvalifikacije i da onaj koji ostane na kraju tek igra sa njim finale. Dakle, očekuje nas pregršt uzbuđenja, pa nikako nemojte propustiti ovaj spektakl u periodu 14. – 16.10. 2022g u našem klubu.

Na Flyeru turnira navedene su najvažnije informacije te  dodatno informiramo:

  • Na turniru mogu sudjelovati svi igrači pool biljara koji to žele bez obzira da li su redovni članovi našeg kluba ili ne, te svi natjecatelji bez obzira da li su i članovi nekog drugog kluba imaju jednaki status.
  • Voditelj turnira ima pravo bez daljnjeg obrazloženja odbiti prijavu pojedinog natjecatelja.

– Disciplina: na trećem izdanju Max POOL CUP-a igrati će se“9-ball – devetka”

– Prijave za turnir:

Pošto je broj natjecatelja ograničen na 32 , šesnaest (Top 16) igrača s aktualne Maximum Rangliste -https://maximum.hr/POOL-liste – automatski su ostvarili siguran nastup na Cupu, dok će se ostali igrači morati što prije prijaviti, jer će redoslijed prijava u slučaju više prijavljenih (što je skoro više nego izvjesna solucija) igrača od maksimalnog broja, odlučiti o nastupu, a formirati će se i lista čekanja.

Prijave se zaprimaju odmah nakon objave ove najave na našoj web stranici i to na razne načine:

WhatsApp, SMS, e-mail, facebook ili direktna prijava kod voditelja na 095 626 1111.

Prijava je obvezujuća što znači da u slučaju odustajanja iz bilo kojeg razloga, prijavljeni natjecatelj ima obavezu plaćanja kotizacije.

Aktualna lista prijavljenih biti će kontinuirano objavljena na našoj WAPP grupi i facebook stranici i ažurirana u roku odmah što znači promptno nakon zaprimljene prijave!

  • Dress code: –
  • Ždrijeb turnira će se održati u ponedjeljak 17.10.2022 u 20.00h u prostorijama kluba. Svi sudionici ulaze u jedan bubanj (slobodan ždrijeb) i dobiti ćemo parove s kojima će neki biti naravno jako oduševljeni – neki manje.
  • De-Ma CUP je “ranking turnir” što znači da se boduje za MAXIMUM službenu ranglistu, a ujedno je i posljednji u ovoj kalendarskoj godini u pojedinačnoj konkurenciji.

Pokrovitelj i sponzor i ovog MAXIMUM POOL CUPA je firma “De-Ma” d.o.o. iz Velike Gorice (https://maximum.hr/wp-content/uploads/2020/09/Posjetnice-DEMA.pdf) koja je za sve natjecatelje kao mali znak pažnje prigodom ovog događaja osigurala simbolične darove i s kojom naš klub već duže ima sjajne odnose te koja na čelu s vlasnikom, našim Denisom,  snažno podržava naš trud i energiju da održimo ovako visoki nivo i prezentaciju našeg kluba kao pravog sportskog, vrlo ugodnog mjesta za relaksaciju i uživanje u biljarskom sportu te posebno dobroj i ukusnoj kavici. Za ovaj poseban turnir De-Ma sponzorira uz pehare za najbolje natjecatelje  i glavnu nagradu za pobjednika i jednog “lucky losera” te se naravno u ime svih članova puno zahvaljujemo!

VAŽNO:  Svim natjecateljima će se maksimalno izaći u susret glede SATNICE i svaki natjecatelj može s voditeljem turnira dogovoriti termin meča koji mu najbolje odgovara! Naravno, za dogovor je potrebno “dvoje”, ali evo to kod nas već skoro tri godine i puno održanih  natjecanja nikad nije i neće biti neki problem. Termini mečeva su fiksni jedino za mečeve u nedjelju, 23.10. kada se igraju 1/4, 1/2 finale i finale i to od 16 – 21 h. Ostali mečevi planirani su da se održe u petak od 17 do 23 h, te u subotu od 10 h nadalje.

Sve detalje i dogovor oko termina te za dodatne informacije glede svega ostalog u vezi  ovog “posebnog” turnira, molimo vas slobodno odmah  kontaktirajte (poziv, Whapp, SMS itd.) našeg voditelja kluba, ujedno i voditelja ovog turnira, Krešimira Čudinu na 095 626 1111 ili nas kontaktirajte preko e-maila:

info@maximum.hr

maximum@maximum.hr

Maximum POOL CUP 2022 će biti vrlo ažurno praćen na našoj web, facebook  i cuescore stranici, a direktne linkove objaviti ćemo odmah nakon ždrijeba.
www.maximum.hr

Vaš
Max-Team

Galerijahttp://