Arhiva: Nekategorizirano

Vijesti AktualnoVijesti PoolVijesti SnookerFlash News
Ulazimo u završnicu svih Maximum Liga….

22. September 2022.by Darko Hojan

Krajem vrućeg i sušnog kolovoza, započeo je 8.ciklus svih Maximum Liga (ukupno sedam) s ponovno nevjerojatnim velikim brojem natjecatelja (ukupno 118) kao da pauze i nije bilo. Novi format natjecanja se zasad  pokazuje jako dobrim i pridonio je bržem tempu odigravanju mečeva kao i većoj neizvjesnosti u svakom meču što je sigurno pozitivno i za buduće cikluse Lige koja će se nastaviti tek u 2023 g., jer su listopad, studeni i prosinac ispunjeni već poznatim, (DE-MA CUP,KEDILUS CUP) ali i novim ,sigurni smo, inventivnim  i vrlo interesantnim natjecanjima.

Dakle , ulazimo u završnicu posljednjeg ciklusa Liga u ovoj godini i borba za titulu u svakoj od pojedinačnih Liga  će prema  trenutnom stanju u rasterima svake od Liga, biti krajnje neizvjesna i nekako sve sluti na i na iznenađujuće pobjednike.

Pogledajmo kratko  situaciju po Ligama :

1.POOL LIGA
Nikad jača, nikad bolji igrači i razina igre dovela je do situacije da se za opstanak u Ligi bore vrsni igrači kao npr. Prpa, Šušić, Siuc i Hojan …što stvarno nismo očekivali. Naš U-21 virtuoz David Lustig a ka Vihor iz Lukavca igra neopisivom lakoćom i prema autoru članka prvi je favoriti za naslov iako u Levaru, Lozančiću, Bosnaru ima vrlo opasne konkurente……

2..POOL LIGA