Snooker CUP 2022 - final v.1

Eto, stigli smo i do posljednjeg Maximum pojedinačnog natjecanja koje se napokon nakon “suhih” i vrlo teških, stresnih  “corona-godina” u našem klubu napokon odvijaju prema planu i radujemo se da se svako  vrlo uspješno natjecanje praktično odmah nastavlja drugim u bilo kojoj formi ili obliku.
Svakako ćemo uskoro objaviti osvrte na nedavno završena natjecanja: 8. CIKLUS Maximum Liga (održava se ukupno sedam (7) Liga paralelno) s ukupno 122 natjecatelja te ovu nedjelju, 23.10 2022 završeni, treći po redu DE-MA POOL CUP 2022 s opetovano novim rekordom u broju natjecatelja – čak 48, što  doista predstavlja potvrdu našeg rada i fenomenalne atmosfere te dokazuje da naš klub bez pretjerivanja ima rijetko viđeno članstvo i prijatelje, te članove-goste. Jedno veliko HVALA svima i ovim putem, jer vremena su sve samo ne lagana i bezbrižna-već naprotiv! Uskoro će litra goriva biti skuplja od svake moguće kotizacije, a turnire i natjecanja ćemo prema prognozama iz sektora  “energija” i to ne samo kod nas, održavati pod svjetlom svijeća i igrati u skijaškim odijelima s kacigama uz besplatnu domaću šljivovicu što znato ublažava situaciju.
Možda je ovo previše crna prognoza, ali ako se uključi TV i samo malo prate vijesti i događaji, izgleda da se budućnosti ne trebaju plašiti jedino oni koji onako, iz čista mira prebace pola milijarde na dedin račun – da se nađe. Bilo kako bilo, naš moto je poznat: mi gledamo pozitivno i nema predaje ali baš NIKADA i jedino što je sigurno i što je povijest tisućama godina uvije iznova dokazala: doći će i puno bolja vremena! Do tada, uživajmo u našoj oazi relaksacije, zafrkancije, sportskoj uživanciji itd. u našem lijepom klubu, sportu, druženju i prijateljstvu kao i do sada, te osim ako nam baš ne bace “prljavu” bombicu na glavu, mi ćemo ustrajati i nastaviti putem koji smatramo izuzetno uspješnim (osim u financijskom dijelu što nas baš i ne uzrujava jer samo totalni optimisti  i naivci misle da je sportskim biljarom moguće ostvariti bilo kakav profit) i kojim idemo već tri godine.

Vratimo se temi:

Godinu u pojedinačnoj kategoriji završavamo pravom poslasticom: trećim po redu Kedilus Max SNOOKER CUP 2022″, turnirom koji će potrajati cijeli tjedan zbog želje i namjere da se svim natjecateljima omogući nastup u terminu koji im najbolje odgovara, bez dodatnog stresa i opterećenja. Unaprijed znamo da će se predviđeni broj mjesta igrača na turniru popuniti u roku “odmah” što nam stvara onaj lijepi osjećaj koji se javlja kada se vidi da se naporan rad ipak isplati.

Osnovna karakteristika i draž Cup turnira je da nema nositelja, dakle nije isključeno da se odmah u prvom kolu sastanu ponajbolji ili igrači najslabije kvalitete i tu dolazimo do poznatog modusa koji određuje da poraženi nakon poraza završava natjecanje što otvara brojne opcije i za sve ostale natjecatelje da ostvare što bolji plasman i to donosi onu posebnu notu dodatne neizvjesnosti i uzbuđenja. Tako je prošlu godinu na svoje i naše iznenađenje Cup osvojio izvanredni igrač Denis Kolar koji je u godinu dana toliko napredovao da njegovo ponovno osvajanje pehara više ne bi bilo iznenađenje.
Uz njega, cijela plejada dobrih i vrlo dobrih igrača, Lustig, Bezmalinović, Sajko, Bosnar, neuništivi “3D starci” i barem petorica mladih, novih igrača. Prognoziramo najneizvjesniji Cup do sada pogotovo jer je Miljac najavio da ga ništa neće spriječiti da osvoji titulu, a on je ipak posebna klasa.

Na Flyeru turnira navedene su najvažnije informacije pa ih nećemo ponavljati osim što dodatno obavještavamo:

–  Na turniru mogu sudjelovati svi igrači snookera koji to žele bez obzira na plasman na ranglisti ili pripadnost našem klubu

–  Voditelj turnira ima pravo bez daljnjeg obrazloženja odbiti prijavu pojedinog natjecatelja

–  Pošto je broj natjecatelja ograničen na 24, deset (Top 10) igrača s aktualne Maximum rang-liste automatski su ostvarili siguran nastup na Cupu, dok će ostali morati pričekati da li će “ući” u turnir tako da će se preostalih 14 mjesta u slučaju da ima više od 24 prijave odrediti JAVNIM ždrijebom kojem mogu svi prisustvovati koji žele i u kojem svi imaju potpuno jednake šanse

–  Dress Code: “D” što podrazumijeva da nema posebnih odredbi, no ne očekuje se nastup u kratkim hlačama – bermudama, tangama, trenirkama ili tenisicama, natikačama i slično

–  Ždrijeb turnira će se održati u srijedu, 2.11.2022. u 20.00 h u prostorijama kluba. Svi sudionici ulaze u jedan bubanj (ne-dirigirani ždrijeb) i dobiti ćemo parove s kojima će neki  naravno jako biti oduševljeni – neki manje

–  Live stream:  Svi mečevi će se prenositi live i biti će kompletno snimljeni te će svaki natjecatelj koji to želi, dobiti cijelu snimku svojeg meča

VAŽNO:  Svim natjecateljima će se maksimalno izaći u susret glede SATNICE! Osim nedjelje, 13.11.2022. kada se igraju 1/2 finale i finale, 16 h – 21 h, planirano je da svaki natjecatelj igra maksimalno jedan meč dnevno. Satnicu 1. i 2. kola te 1/4 finala dogovoriti će naš Voditelj turnira direktno sa svakim natjecateljem pojedinačno i kao što već svi znate iz iskustva nikad nije bilo ni najmanjeg problema, niti će ga biti.

Sve detalje i dogovor oko termina te za dodatne informacije glede svega ostalog u vezi  ovog “posebnog” turnira, molimo vas  slobodno odmah  kontaktirajte (poziv, WhatsApp, SMS, itd.) našeg Voditelja kluba, ujedno i Voditelja ovog turnira, Krešimira Čudinu na 095 626 1111 ili nas kontaktirajte preko emaila:

info@maximum.hr
maximum@maximum.hr

 

Maximum Snooker CUP će biti izuzetno ažurno praćen i na našoj web i Facebook stranici, a direktne linkove (CueScore) objaviti ćemo odmah nakon ždrijeba.

Vaš
Max-Team