Green Futuristic Gaming Youtube Thumbnail (2)

2.Ciklus Maximum SNOOKER Lige 2024 biti će u svakom slučaju u sve tri(3) Lige vrlo neizvjesnog ishoda, posebno u najboljoj, 1.SNOOKER Ligi ,gdje imamo više potencijalnih favorita nego ikad prije i u kojoj je svaki od 16 igrača lakoćom u stanju napraviti break 30+ a i više….2.Liga definitivno nema  visoku igračku kvalitetu prve, ali što to već znači??  Snooker je vrlo fascinantan ali i iznimno težak sport u što smo se itekako mogli uvjeriti gledajući upravo završeno Svjetsko Prvenstvo gdje igraju najbolji od najbolji i još bolji…Na trenutke smo pomislili da bi za njih ipak bilo bolje da igraju u našoj 2.Ligi jer bi tu možda imali više šanse, jer je promašivali kugle koje naši treće-ligaši lakoćom ( ako nikako drugačije “krumpirom”) spremaju. Naravno, nije tako…samo oni koji barem malo upoznaju ovaj sport znaju koliko truda i umijeća je potrebno za određenu razinu kvalitete. U svakom sportu je manje više tako i zato se ne treba uzrujavati “lošom” igrom, već vježbati, relaksirati se ,opustiti i proslaviti svaki ubačaj…..
Favoriti za naslov su svakako Lustig, Kolar, Bezmalinović, Stojković …ali u biti ne bi bilo iznenađenje da naslov osvoji na primjer i Tomislav Hudina koji je radom i treningom postao sjajan, tehnički ponajbolji igrač ili recimo Casanova Dario  koji se ne sjeća kad je promašio kuglu.
Naj-ciklus 1.Lige ikada je krenuo…!

Sastav Liga i parovi 1.Kola :


Aktualne rezultate i razvoj Lige prema finalu može se pratiti na :
1.SNOOKER LIGA
2.SNOOKER LIGA
3.SNOOKER LIGA

Za bilo kakve prognoze još je uvijek jako rano, a neki orijentir daje nam MAXIMUM službena ranglista koja se može pregledati na linku :
MAXIMUM SNOOKER SLUŽBENA RANGLISTA – 01.05.2024.

Fotke i razne vijesti također moći se pronaći i na našoj facebook stranici:
https://www.facebook.com/billiardcentermaximum/
https://www.instagram.com/maximumbilliardcenter/

Vaš Max Team