Finalni flyer parovi -800x472

Nakon duže pripreme i pažljivog planiranja, naš klub po prvi put organizira dva potpuno nova, a prema svim pokazateljima i željno očekivana natjecanja, i to:

MAXIMUM POOL LIGA  –  PAROVI

MAXIMUM SNOOKER LIGA – PAROVI

Sva raspoloživa mjesta u obje Lige bila su od trenutka objave popunjene unutar 24 h. Pool Liga Parovi je već prije 10-tak dana započela natjecanje, dok će Snooker Liga Parovi započeti u nedjelju 27.11.2022.
Prvi dio Liga odigrava se prema Round Robin formatu (POOL – 6 grupa s četiri (4) para, SNOOKER – 5 grupa s četiri (4) para – dakle ukupno 90 natjecatelja, to jest 45 parova) što je bez sumnje novi izuzetan uspjeh našeg kluba.
Nakon grupne faze, slijedi eliminacijski dio, “k.o. format” od 1/8 finala (Last 16) sve do finalnog meča koji će nam donijeti prve parove – pobjednike koji će osvojiti  lijepe, prigodne nagrade. Naš klub smatra da nagrade izražene u gotovom novcu nisu primjerene i prihvatljive za amaterski sport i neće ih kod nas (osim možda u nekoj posebnoj opciji i natjecanju) vjerojatno nikad biti, jer to nije u duhu našeg kluba i članova.

Ove naše dvije nove Lige možete pratiti tijekom studenog i prosinca 2022 čime ćemo i završiti ovu, za nas, sportski sjajnu godinu i to na  našoj Cuescore stranici klikom na:

MAXIMUM POOL LIGA  –  PAROVI

MAXIMUM SNOOKER LIGA – PAROVI

U Novoj, 2023, slijedi puno novina i novih natjecanja, a na Božićnom skromnom domjenku koji će se održati nakon godišnje skupštine, evaluirati ćemo i analizirati minulu godinu te sigurno i dalje nastaviti ovu doista lijepu priču jednog sportskog kluba (kao što smo već sto puta naglasili – oazu relaksacije i mira) s puno divnih, kulturnih i prijateljskih osoba.

Detaljno o Ligama uskoro…

Evo i prvih fotki POOL LIGE PAROVI koja je već započela natjecanje :