MAXIMUM SNOOKER MASTERS 2023 v.3

Novu sezonu u 2023. g. otvaramo za pojedince možda i najvažnijim turnirom godine, turnirom najboljih igrača u 2022. g. koji su plasirani od 1. – 16. mjesta na službenoj rang-listi 31.12.2022. naziva: “Maximum Snooker Masters 2023”.

Masters turniri održavaju se skoro u svim sportovima jednom godišnje, uživaju specijalan status i smatraju se prestižnim te ujedno kao i priznanje pojedincu za njegov rad, te ih rijetko ili nikad igrači ne propuštaju, iako se ne boduju za ranglistu, što se ipak kompenzira posebnim, u nekim sportovima više nego izdašnim nagradama.
I u našem klubu, ovaj turnir pobuđuje izrazito zanimanje i za prekrasni, veliki pehar, a prvi put kompletna kotizacija za nastup biti će podijeljena između igrača koji nastupaju – naravno i uz lijepe prigodne nagrade za svakog sudionika.

Ovaj Masters turnir je tek drugi (korona!) koji će se održati u našem klubu (prvi je osvojio neuništivi Darko Gašparović), i doista šesnaest (16) igrača koji će nastupati u ovogodišnjem izdanju su redom odlični igrači i što je najvažnije, zbog izjednačenosti te relativno male razlike u kvaliteti i umijeću igranja, svih 16 je u stanju čak i osvojiti ovaj Masters! Naravno, oni koji se već smatraju sigurnim pobjednicima, samo odmahuju rukom na ovu tezu, ali ovakav turnir u kojem nema popravnog, uvijek ima svoje priče…

Pravo nastupa izborili su zasluženo slijedeći natjecatelji, a svakom je pojedinačno uručena i službena pozivnica:

 

 

Svaki dan u intervalu od 19. – 29.01.2023. odigrati će se jedan do dva meča dnevno sukladno dogovoru Voditelja turnira s igračima, a prema slijedećoj satnici:

 

 

Svaki meč moći će se pratiti i preko live streama na našem youtube kanalu:

BSM MAXIMUM :
https://www.snookeron.com/clubs/?club=26


Rezultati i raster turnira
biti će ažurno prikazani na linku:
https://cuescore.com/billiardcentermaximum

Sve ostale informacije mogu se dobiti pozivom, smsom, whapp porukom itd. na službeni broj kluba:

095 626 1111
ili na email:
info@maximum.hr

 

 

Svim natjecateljima i pratiteljima želimo puno uspjeha, dobre mečeve i ugodne trenutke uz ovaj poseban turnir!

Darko Hojan
Vaš Max-Team