FINALE-flyer

Održan je i peti po redu, u našem klubu omiljeni i popularni turnir DE-MA MAX POOL CUP na kojem su ovaj put nastupili skoro svi najbolji igrači kluba. Kao i uvijek ,dramatičnih mečeva, totalnih iznenađenja ni ovaj put nije nedostajalo.

U finalu su nakon niza prethodnih pobjeda meč za pobjednika i naslov pobjednika, te osvajača lijepih prigodnih nagrada, odigrali nestvarni talent , istinsko čudo od sportaša, mladi junior o kojem ćete bez ikakve sumnje još puno toga pozitivnog iz domene sporta čuti u dogledno vrijeme ,naš Luka Stojković  te istinski zaljubljenik i veliki znalac pool sporta, izuzetno kulturna i posebno pozitivna osoba Mario Šušić u kojem je Luka ponovno igrao zastrašujuće kvalitetno i zasluženo osvojio DE-MA CUP konačnim rezultatom 7-3.


Format turnira je kao i uvijek bio vrlo jednostavan : nema nositelja, pobjednik ostaje u turniru, poraženi odlazi u gledalište i u takvo, formatu samo najstabilniji “opstaju”.

Pogledajmo završnicu turnira s rezultatima :

Ne trebamo trošiti previše riječi : Bilo je jako lijepo kao i uvijek, atmosfera TOP, prijateljsko ozračje najaviše razine, a posebni zahvalu moramo i želimo ovim putem iskazati našim novim članovima, bračnom paru, uspješnim osobama Gogi i Zvonku Milošević koji su kratkom roku pravi, istinski dobitak za našu zajednicu jer unose toliko pozitive, energije i lijepih vibracija da ne pamtimo da je to skoro “donio”. Predivna kompenzacija i suprotnost klasičnim vječnim ….ah, ne zaslužuju ni jednu jedinu riječ da ih se spomene.
A oni koji su došli na ceremoniju proglašenja pobjednika, znaju kakve delicije nam je Goga pripremila ičime je cijeli turnir dobio i prekrasan, u pravom smislu “slatki” epilog.

Veliko hvala svima koji su se odazvali i nastupili! Samo natjecanja ,trening i kompeticija održavaju sportski klub na životu! Vremena nisu sjajna ali kako Hus kaže ” ma pusti nek traje, sve dok traje, dobro je…

Uskoro počinje i naj-događaj u našem klubu – MAXIMUM LIGE 2024-2.CIKLUS što nas sve doista raduje…..i ljeto i praznici su nakon toga već tu….

Ostanite mirni, uživajte u onom što imamo – vjerujte, moglo nam bi biti i puuuuno gore.

Vaš Max Team


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/maximum9/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Davidu dvostruki naslov!
next
MAXIMUM POOL LIGA 2024-2.ciklus