Snooker CUP 2021 - total 2

Eto, stigli smo i do posljednjeg Maximum natjecanja u ovoj kao rijetko kada stresnoj, konfuznoj, nepredvidivoj, teškoj i za bavljenje sporta, sve samo ne idealnoj godini i doista smo istinski sretni da smo uspjeli predviđeni natjecateljski plan, zahvaljujući nevjerojatnom članstvu i upravi kluba, koliko toliko ispuniti.

Godinu završavamo pravom poslasticom: drugim po redu Kedilus Max SNOOKER CUP 2021″, turnirom koji će potrajati cijeli tjedan zbog želje i namjere da se svim natjecateljima omogući nastup u terminu koji im najbolje odgovara, bez dodatnog stresa i opterećenja. Unaprijed znamo da će se predviđeni broj mjesta igrača na turniru popuniti u roku “odmah” i zato smo sretni da sve natjecatelje možemo već danas obavijestiti da će se dan-dva prije početka turnira presvući nova, najbolja STRACHAN Tournament čoja na tržištu te u opticaj staviti potpuno novi setovi kugli: ARAMITH Tournament Champion G1 što će nam svima kao što znamo iz iskustva biti dodatni, poseban užitak.

Osnovna karakteristika i draž Cup turnira je da nema nositelja, dakle nije isključeno da se odmah u prvom kolu sastanu ponajbolji ili igrači najslabije kvalitete igrači i tu dolazimo do poznatog modusa koji određuje da poraženi nakon poraza završava natjecanje što otvara brojne opcije i za sve ostale natjecatelje da ostvare što bolji plasman i to donosi onu posebnu notu dodatne neizvjesnosti i uzbuđenja.

Prema trenutnoj, upravo nevjerojatnoj  formi, osvajač 1. CUP-a, Vranjanin aka Georgie iliti Vranjac (na slici), dakle branitelj naslova, pripada i ovaj put znatno povećanom, velikom broju potencijalnih favorita (David, Denis, Loza, Dario, MČ7, itd., itd.) za osvajača naslova i prognoziramo potpuno neizvjesno natjecanje – još ako i ždrijeb učini svoje…

Na Flyeru turnira navedene su najvažnije informacije pa ih nećemo ponavljati osim što dodatno obavještavamo:

–  Na turniru mogu sudjelovati svi igrači snookera koji to žele bez obzira na plasman na ranglisti.

–  Voditelj turnira ima pravo bez daljnjeg obrazloženja odbiti prijavu pojedinog natjecatelja.

–  Pošto je broj natjecatelja ograničen na 24, deset (Top 10) igrača s aktualne Maximum rang-liste automatski su ostvarili siguran nastup na Cupu, dok će ostali morati pričekati da li će “ući” u turnir tako da će se preostalih 14 mjesta u slučaju da ima više od 24 prijave odrediti JAVNIM ždrijebom kojem mogu svi prisustvovati koji žele i u kojem svi imaju potpuno jednake šanse.

–  Dress Code: “D” što podrazumijeva da nema posebnih odredbi, no ne očekuje se nastup u kratkim hlačama – bermudama, trenirkama ili tenisicama, natikačama i slično.

–  Ždrijeb turnira će se održati u petak, 10.12.2021. u 20.00 h u prostorijama kluba. Svi sudionici ulaze u jedan bubanj (ne-dirigirani ždrijeb) i dobiti ćemo parove s kojima će neki  naravno jako biti oduševljeni – neki manje.

–  Live stream:  Svi mečevi će se prenositi live i biti će kompletno snimljeni te će svaki natjecatelj koji to želi, dobiti cijelu snimku svojeg meča.

VAŽNO:  Svim natjecateljima će se maksimalno izaći u susret glede SATNICE! Osim nedjelje, 19.12.2021. kada se igraju 1/2 finale i finale, 16 h – 21 h, planirano je da svaki natjecatelj igra maksimalno jedan meč dnevno. Satnicu 1. i 2. kola te 1/4 finala dogovoriti će naš Voditelj turnira direktno sa svakim natjecateljem pojedinačno i kao što već svi znate iz iskustva nikad nije bilo ni najmanjeg problema, niti će ga biti.

Sve detalje i dogovor oko termina te za dodatne informacije glede svega ostalog u vezi  ovog “posebnog” turnira, molimo vas  slobodno odmah  kontaktirajte (poziv, WhatsApp, SMS, itd.) našeg Voditelja kluba, ujedno i voditelja ovog turnira, Krešimira Čudinu na 095 626 1111 ili nas kontaktirajte preko emaila:
info@maximum.hr
maximum@maximum.hr

Maximum Snooker CUP će biti izuzetno ažurno praćen i na našoj web i Facebook stranici, a direktne linkove objaviti ćemo odmah nakon ždrijeba.

Vaš
Max-Team

V A Ž N O: Naš klub se uvijek pridržavao svih zakonski propisanih mjera i to ne samo u svezi Covid-19 pandemije i na ovom turniru također će biti tako. Sukladno tome, molimo vas da pazite na sebe i druge koliko je najviše moguće. Mi ćemo sa svoje strane osigurati maksimalne higijenske standarde za prevenciju sukladno odredbama i preporukama Stožera.